EUR: 331,50 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Ázsia Expressz 2: micsoda kaland volt!

Ma este véget ér a TV2 Ázsia Expressz 2. évada, kiderül, kik viszik el a 10 millió forintos főnyereményt. A párosok a hat hét alatt rengeteg feledhetetlen élménnyel gazdagodtak, némelyiküknek az életét is megváltoztatta a kint töltött idő. A Lokál összegyűjtötte a legemlékezetesebb pillanatokat. 

A legmeghatóbb 


A műsor legmeghatóbb pillanata Horváth Gréta influencer és Meggyes Dávid eljegyzése volt. Miután a szerelmesek megtudták, hogy biztos helyük van a döntő hetében, romantikus sétára indultak, amikor is Dávid elővette a hetek óta a rejtegetett jegygyűrűt.

fotó: Instagram

 

A legsportszerűbb 


Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázók, Liu Shaolin Sándor és testvére, Liu Shaoang, azaz Ádó nem hazudtolták meg önmagukat. Igazi sportemberként viselkedtek. Bár a Liu testvérek védettek voltak, a verseny harmadik hetében átadták a helyüket a kiesett Gáspár Zsolti, Evelin párosnak, így ők folytathatták tovább a kalandrealityt, amelytől végül a döntő hét előtt búcsúzniuk kellett.

fotó: TV2

 

 A legnagyobb pofon

Janicsák Veca énekesnőt az egyik feladat közben vágta arcon egy elefánt a farkával. Az énekesnő az ütés után alig tudta befejezni a feladatot, de férje segítségével így is ők nyerték meg a fordulót, ami egymillió forintot ért.

fotó: TV2

 

A legnagyobb változás

Demcsák Zsuzsa a forgatások alatt ismerkedett meg a 36 éves, indiai származású Krishannal, akivel a helyi hagyományok szerint össze is házasodtak. A szerelmesek most Magyarországon élnek, és készülnek a közelgő hivatalos esküvőjükre.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek