EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Berki Krisztián magas lóról szólt be ellenfeleinek – Videó!

Berki ötlettára kifogyhatatlan, ha kampányvideók készítéséről van szó. Most a Hősök teréről jelentkezett és persze megint megmondta a tutit – számol be a Ripost.

Berki Krisztián a főpolgármester-választás kampányában kíméletlenül ütötte az ellenfeleit. Többször járt az alkalmatlan Karácsony Gergely Zuglójában és Kispesten is megmutatta a polgármesternek, Gajda Péternek, hogy kollégái mit szívjanak kokain helyett. Használt tehát kellékként lombszívót, ásót, sőt karácsonyfát és potencianövelőt is, most pedig valahonnan egy lovat kért kölcsön. A főpolgármester-jelölt nyeregbe pattant és szabályosan belovagolt Budapest emblematikus terére, hogy a vasárnapi önkormányzati választások előtt megfogalmazza végső üzenetét – tudatja a portál.


„A kampányban, minden jelöltnek sikerült bemutatkoznia. Karácsony Gergely gyáván elmenekült a sajtó elől a férfi vécébe. Puzsér csak őrjöngött, Tarlós István pedig szinte meg sem szólalt. Én pedig kimondtam és megmutattam azokat a gaztetteket, amikről senki sem beszélt. Vagy nem akart, vagy nem mert…” – kezdte mondandóját a Hősök terén a főpolgármester-jelölt, aki a továbbiakban sem fogta vissza magát.

Vasárnap bevesszük Budapestet! Én készen állok! Most rajtatok a sor! Október 13-án szavazzatok Berkire! A jövő Budapestjéért!#bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2019. október 11., péntek

„Zugló csődben van. Csak a parkolási programján bukik 300 milliót évente. Aki egy kerületet nem tud vezetni, az hogy akarna egy fővárost? A programom fent van a neten, elolvashatjátok. Hogy egy klasszikust idézzek: Végre csinálhatnánk valamit ebből a városból! Én nem közvélemény-kutatást akarok nyerni! Én megnyerem a választást! Október 13-án szavazz rám!” – kérte követőit Krisztián – írja a Ripost.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.