EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Berki megmutatta, Karácsony elvtársai mit szívjanak kokain helyett – videó!

A főpolgármester-jelölt most Kispestet vette célba. Berki Krisztián, mint Zuglóban is tette, itt is készített egy videót,, amiben Karácsony MSZP-s haverjainak küldött egyértelmű üzenetet.

Berki Krisztián kreatív módját választotta annak, hogy elmondja véleményét Karácsony Gergely szövetségeseiről. A főpolgármester-jelölt ezúttal Kispesten járt, hogy ott maga szemléltesse, mivel is kellene foglalkoznia a szocialista képviselőknek ahelyett, hogy drogpartikon tivornyáznak és százmilliós közpénzek ellopásán gondolkoznak – írja a Ripost.


„Karácsony Gergely kispesti elvtársai elszívták és megszívták, pedig ezt így is lehetne” – írta Berki legújabb videójához, amelyben egy lombszívót beindítva faleveleket szippantott fel Kispesten.

Mint arról beszámoltunk, Berki Krisztián nem érti, hogy az alkalmatlan Karácsony Gergely, miért bujkál, holott a választóknak elszámolással és egyenes válasszal tartozik mindarról, amit Zuglóban művelt a polgármestersége alatt.

A főpolgármester-jelölt pénteken szólította fel ellenfelét, hogy lépjen vissza a javára, mert szerinte: „Budapestnek egy férfi kell, nem pedig egy beszari bájgúnár.”

Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.