2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Berki megoldaná a lakásgondokat

Berki Krisztián független főpolgármester-jelölt 8 pontos programjából újabb 2 pontot fejtett ki a Ripostnak.

„A jelenlegi polgármesterek sajnos életveszélyes bérházakban szállásolják el az embereket. Ezek a házak olyan rossz állapotban vannak, hogy bármikor bekövetkezhet valamilyen katasztrófa. Ezért a bérház-program legfőbb célja, hogy ezeket az embereket azonnal átköltöztessük. Olyan könnyűszerkezetes házakat kell felhúzni, amikben biztonságban lakhatnak, miközben a bérházakat felújítjuk” – mondta bérházprogramjáról Berki Krisztián.


A celeb programjának másik eleme az útfelújítás, azon belül is a zökkenőmentes közlekedés.

„Nem is az utak felújítása a legfontosabb, hanem az, hogy a lehető legtöbb zöldterületet megőrizzük, a beépíthetőséghez mérten. Mivel hamarosan beköszönt a tél, az is kiemelten fontos, hogy újabb hókotrók beszerzésével garantáljuk azt, hogy a főváros útjain a téli időszakban is zökkenőmentes legyen a közlekedés” – fogalmazott a lapnak az izomceleb.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

  Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek szerdán Balatonalmádiban, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • Nyusziugrás

  Nyusziugrás

  Ismét magyar a világ legjobb fotósai között – átadták a CEWE Photo Award díjat, ahol a természet kategória legjobbja, Daróczi Csaba lett, “Nyusziugrás” című fotójával.

 • A nap képe: Maci őrmester

  A nap képe: Maci őrmester

  Újabb nagyon menő fotóval jelentkezett a rendőrség Instagram oldalán. Nem ez az első alkalom, hogy a magyar zsaruk elkápráztatják az internet népét közösségi oldalukra feltöltött vicces, aranyos képekkel.