2019. október 19., szombat
Nándor

Belföld

Berki választ vár: Miért sunnyog Karácsony Gergely?

A főpolgármester-jelölt továbbra is választ követel Zugló alkalmatlan polgármesterétől, aki az utóbbi időben kínosan menekül a nyilvánosság elől – írja a Ripost!

Berki Krisztián továbbra sem érti, hogy az alkalmatlan Karácsony Gergely, miért bujkál, holott a választóknak elszámolással és egyenes válasszal tartozik mindarról, amit Zuglóban művelt a polgármestersége alatt. A főpolgármester-jelölt pénteken szólította fel ellenfelét, hogy lépjen vissza a javára, mert szerinte: „Budapestnek egy férfi kell, nem pedig egy beszari bájgúnár.”


Berki most egy bejegyzést tett közzé, amelyben kiemelte: fontos, hogy senki ne hagyja, hogy egész Budapest Zugló sorsára jusson, ezért arra kéri a választókat, hogy menjenek el szavazni október 13-án.

„Azon tűnődöm, hogy Karácsony Gergely miért sunnyog, miért nem áll ki és mondja el őszintén, hogy miket művelt Zuglóban a feltett kérdésekre miért nem válaszol, miért menekül az újságírók elől és miért nem jelenik meg a királyi csatorna reggeli műsorában úgy, hogy előtte vele egyeztetve lett. Meg kell nézni mi lett Zuglóban!!” – háborgott Berki Krisztián.


Vasárnap választ a főváros, vasárnap kiderül, hogy ki lesz Budapest új Főpolgármestere. Azon tűnődöm, hogy Karácsony…

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2019. október 8., kedd

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Maurice Ravel, Frédéric Chopin és Kovács Zoltán egy-egy művével emlékeznek Kocsis Zoltán zongoraművészre, karmesterre és zeneszerzőre halála évfordulóján a Nemzeti Filharmonikusok november 6-án a budapesti Müpában.

 • Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatójával, koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délben a 12.

 • Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek; felmérések szerint a 2 és 18 év közötti fiatalok több cukrot fogyasztanak a WHO által javasolt, a teljes kalóriabevitel tíz százalékánál – közölte Antal Emese dietetikus szombaton az M1 aktuális csatornán.

 • Erre figyeljen a hétvégén

  Erre figyeljen a hétvégén

  Rendezvények miatt több helyen is forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a hétvégén. Szombaton és Vasárnap rendezik meg a 12. Nemzeti vágtát, amire már pénteken elkezdődik a készülődés, Budán pedig futóverseny miatt bonyolódik a közlekedés.