EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Berki választ vár: Miért sunnyog Karácsony Gergely?

A főpolgármester-jelölt továbbra is választ követel Zugló alkalmatlan polgármesterétől, aki az utóbbi időben kínosan menekül a nyilvánosság elől – írja a Ripost!

Berki Krisztián továbbra sem érti, hogy az alkalmatlan Karácsony Gergely, miért bujkál, holott a választóknak elszámolással és egyenes válasszal tartozik mindarról, amit Zuglóban művelt a polgármestersége alatt. A főpolgármester-jelölt pénteken szólította fel ellenfelét, hogy lépjen vissza a javára, mert szerinte: „Budapestnek egy férfi kell, nem pedig egy beszari bájgúnár.”


Berki most egy bejegyzést tett közzé, amelyben kiemelte: fontos, hogy senki ne hagyja, hogy egész Budapest Zugló sorsára jusson, ezért arra kéri a választókat, hogy menjenek el szavazni október 13-án.

„Azon tűnődöm, hogy Karácsony Gergely miért sunnyog, miért nem áll ki és mondja el őszintén, hogy miket művelt Zuglóban a feltett kérdésekre miért nem válaszol, miért menekül az újságírók elől és miért nem jelenik meg a királyi csatorna reggeli műsorában úgy, hogy előtte vele egyeztetve lett. Meg kell nézni mi lett Zuglóban!!” – háborgott Berki Krisztián.


Vasárnap választ a főváros, vasárnap kiderül, hogy ki lesz Budapest új Főpolgármestere. Azon tűnődöm, hogy Karácsony…

Közzétette: Krisztian Berki #aberki – 2019. október 8., kedd

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.