EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Extra

Beskatulyázták Dobó Katát

A nagysikerű  NőComment! című talkshowban hétről hétre négy ismert nő és egy férfivendég – ezúttal három – boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Osvárt Andrea, Balázsovits Edit, Király Linda, Ábel Anita és a Família Kft. egykori színészei, Spáh Dávid, Juhász Illés, és Csonka András beszélgettek sikerről, karrierről és szakmai skatulyákról.

Mozgalmas év volt 1997 a televíziózás és a filmezés történetében. Ekkor indultak el ugyanis a kereskedelmi csatornák, és ekkor jelent meg A miniszter félrelép, ami gyökeresen megváltoztatta Dobó Kata életét. A filmben ugyanis a csinos titkárnőt, Marosi Tündét alakította, és ezt a karaktert, csak nagyon sokára sikerült maga mögött hagynia.


“Szörnyű volt” – kezdte a műsorban Dobó Kata. “Pont akkor felvételiztem a főiskolára, és még mielőtt elkezdődött volna, előtte nyáron leforgattuk a filmet. Andy Vajna produceri koncepciója teljesen új volt, ő tudta, hogy hogy kell kommunikálni, hogyan kell egy terméket piacra tenni. Mindenhol mi voltunk, főleg én, mint az új sztár. Úgy mentem az első órámra, hogy én már egy sztár voltam, pedig előtte tavasszal, mikor felvételiztem, ez még korántsem volt így. (…) Elölről kellett kezdenem, és bizonygatnom a társaimnak, hogy ugyanaz az ember vagyok, akivel tavasszal találkoztatok, semmi nem változott. Onnantól kezdve minden egyes új embernél, új környezetben az első mondat tíz perc után mindig az volt, hogy “de jófej vagy!” – árulta el színésznő.

Nem Kata azonban az egyetlen, akinek skatulyákkal kellett megküzdenie. Ez komoly gondot jelentett Király Lindának is, aki kamaszként költözött Amerikából Magyarországra, ami nem mindenkinek volt szimpatikus.


“Nehéz volt, hisz 16 éves voltam, amikor ideköltöztünk. Év végére kijött a Szerelem az utolsó vérig, aztán jött a Big Brother, aminek én én írtam és énekeltem a főcímdalát. Úgy kerültem be a konziba, hogy jaj én Amerikából jöttem, és mégcsak nem is beszéltem jól magyarul, hát meg kellett küzdenem. Az egyik legkeményebb mégis az volt, amikor színházba kerültem. Az Operaház fantomjánál eleinte nagyon leteszteltek, de aztán konkrétan a családommá váltak” – mesélte Linda.

A talkshow teljes adását vasárnap 17 és 22 órakor láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek