2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Borkai Zsolt bocsánatot kért

Elnézést kért a családjától és megbánta a cselekedetét Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A politikus szerint a róla kikerült kompromittáló felvételek részben manipuláltak, részben igazak. Ahogy tömören fogalmazott: Hibáztam és megbántam, nem közpénzből volt az út – írja a Ripost.

Elnézést kért a családjától és megbánta a cselekedetét Borkai Zsolt, Győr polgármestere. A politikus szerint a róla kikerült kompromittáló felvételek részben manipuláltak, részben igazak. Mindezek miatt feljelentést is tett. Egy héttel ezelőtt Wittinghoff Tamásról, Budaőrs ellenzéki polgármesteréről jelentek meg kompromittáló felvételek. Wittighoff szintén elnézést kért.


A rólam készült felvételek részben manipuláltak és részben valódiak – mondta Borkai Zsolt Győr polgármestere a város tévéjében. Nem vagyok rá büszke, és elsősorban a családomtól szeretnék bocsánatot kérni. Hibáztam és megbántam, nem közpénzből volt az út.

Nem éltem semmilyen illegális szerrel. Az egész üggyel kapcsolatban büntetőeljárás kezdeményeztem – tette hozzá. Győr vezetésem alatt kimagasló teljesítményt nyújtott, ezért nem adom a város vezetését olyan emberek kezében, akik képtelen a fejlődést biztosítani. Nem fogok visszalépni a jelöltségtől – mondta a politikus.

Kapcsolódó Cikkek