2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb XI.kerület

Csúcsjó ez a Jupiter!

Mennyei falatok a Jupiterből a  piac melletti sétányon (Fotó: Máté Krisztián)

Tessék, a finom harapnivaló! (Fotó: Máté Krisztián)

A Fehérvári úti piaccsarnok melletti sétányon a Kézenfogva Alapítvány Jupiter nevű büfékocsija nem véletlenül örvend nagy népszerűségnek mind a környékbeli diákok, mind az erre munkába járók körében. A csökkent munkaképességűeket foglalkoztató vendéglátóhelyen csöppet sem csökkent minőségű, éppen ellenkezőleg, ínycsiklandóan finom, nagyon jó reggelire, ebédre vagy uzsonnára való harapnivalókat találunk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.