EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Drámai részletek! Így találták meg Csuja Imre fiának holttestét

Csütörtök délután érkezett a tragikus hír, hogy elhunyt a színész kisebbik fia. Bence holttestére egy erdőben találtak rá.

A Ripost információi szerint egy kutyáját sétáltató nő vette észre a holttestet. Az asszony a közelben dolgozó munkásoknak szólt, akik azonnal értesítették a rendőrséget.


„Egy asszony jött oda hozzánk sokkos állapotban, hogy egy holttestet talált, miközben a kutyájával az erdőben sétált. Kérte, hogy menjünk oda vele, mert nem mert közelebb menni, és nem volt biztos abban, hogy mit lát. A fák között egy férfit pillantottunk meg, ám mi sem mertünk közelebb menni. Rögtön tárcsáztuk a rendőrséget” – mondta el a Ripostnak egy közelben dolgozó fiatal férfi. A rendőrségi helyszínelés délután egy óráig tartott.

A tragédia után a család egy közleményt adott ki, amiben közölték, hogy teljes hírzárlatot tartanak és a média megértését kérik.

Nem ez az első ilyen tragédia a színész családjában. A művész első gyermekét korábban hasonlóan tragikus körülmények között vesztette el.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.