EUR: 332,14 Ft
CHF: 301,77 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb XX.kerület

Élen állnak a zöld-fehérek

Jól kezdte a szezont a címvédő ferencvárosi jégkorongcsapat. A pesterzsébeti alakulat egy rendes játékidőben és egy hosszabbításban elszenvedett vereség mellett összesen kilencszer vonulhatott győztesen az öltözőbe, amivel vezeti az Erste Ligát. A Fradi legközelebb hazai környezetben a Fehérvári Titánok ellen lép jégre, október 25-én.

Budapest, 2019. március 26.
A ferencvárosi Brett William Switzer (j) és a csíkszeredai Eduard Casaneanu (k) a jégkorong Erste Liga FTC-Telekom – Sport Club Csíkszereda döntőjének első mérkőzésén az Erzsébeti Jégcsarnokban 2019. március 26-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.