EUR: 336,35 Ft
CHF: 314,24 Ft
2020. január 27., hétfő
Angelika

Egyéb IV.kerület

Előtérben a fiatalok

Az első profi szerződés aláírása (Fotó:ujpestfc.hu)

Élete első profi szerződését írhatta alá Csongvai Áron, az Újpest labdarúgócsapatának játékosa, aki kiváló produkcióval hívta fel magára a figyelmet. A fiatal csatár még csak 19 éves, de már tavaly is alapembernek számított az Újpest FC második számú csapatában. Az idei szezonban eddig minden találkozón kezdőként kapott szerepet, és már ötször betalált az ellenfelek kapujába.
– Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen nagy klubnál, mint az Újpest FC, írhattam alá életem első profi szerződését. Nekem ez az első lépés, de tovább fogok küzdeni a klubért, és mindent megteszek, hogy az első csapatnál is be tudjak mutatkozni – mondta szerződése aláírása után a 186 centiméter magas és 78 kilogrammos támadó.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.