EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Érdemi eredményeket nem tudott felmutatni Karácsony Zugló élén

Már 2014 óta, vagyis öt éve vezeti Zuglót Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt, de ennyi idő alatt sem tudott érdemi eredményeket felmutatni – mondta Tóth Erik, a Nézőpont Intézet elemzője szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző szerint Zugló egy működő fővárosi kerület volt, és nagy fejlesztési potenciállal rendelkezett, Karácsony Gergely vezetése alatt azonban ezeket a lehetőségeket nem tudták kihasználni.


Az ellenzéki összefogásról azt mondta, az 2014-ben lett volna eredmény, amikor valóban volt ilyen választói elvárás. “Az ellenzéki pártok nagy része – az én meglátásom szerint – elvesztette az identitását, és ezért jöhetett létre ez az ellenzéki összefogás vagy legalábbis koordináció” – mondta.

 További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.