EUR: 335,74 Ft
CHF: 313,01 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Belföld

Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne

Ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne, ugyanis az ellenzéki pártok kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját – közölte pénteken a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

A Fidesz ezt arra reagálva közölte, hogy Schmuck Erzsébet, az LMP parlamenti frakciójának helyettes vezetője sajtótájékoztatóján azt mondta, igazságosabbá kell tenni a nyugdíjprémiumot, mert az nem igazságos, hiszen növeli a meglévő egyenlőtlenségeket.


A kormánypárt reagálásában azt írta, a mostani a harmadik alkalom, hogy nyugdíjprémiumot tudnak fizetni novemberben, ezt a magyar gazdaság jó teljesítménye teszi lehetővé.

Közölték továbbá: ha az ellenzéken múlna, nyugdíjprémium se lenne, ugyanis az ellenzéki pártok kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját. Az ellenzéket vezető Gyurcsány kormányzása alatt elvett egy havi nyugdíjat és most is ugyanazt a gazdaságpolitikát akarja folytatni, amivel egyszer már tönkretették az országot.


Hozzátették, hogy a Fidesz kormányzása óta Magyarország gazdasági fordulatot hajtott végre, a magyar gazdaság uniós átlag felett teljesít, tavaly az EU-ban a harmadik leggyorsabb bővülés mutatkozott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek