EUR: 356,31 Ft
CHF: 336,29 Ft
2020. március 28., szombat
Gedeon, Johanna

Belföld

Fidesz–KDNP-s frakcióülésen értékel ma Orbán Viktor

Kihelyezett, kétnapos Fidesz–KDNP- frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban. A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt – írja a Magyar Nemzet.

A parlamenti képviselők értékelik az önkormányzati választások eredményét, illetve áttekintik az őszi ülésszak törvényhozási munkáját – számol be a lap.


A korábbi évekhez képest bő egy hónapos késéssel kezdődik az őszi parlamenti idény a választási kampány miatt, a Magyar Nemzet információi szerint október 21-én lesz az első ülésnap az Országgyűlésben. A kihelyezett frakcióülésen történtekről holnap sajtótájékoztatón számolnak be. Az orszá­g­gyűlési képviselőcsoportok kihelyezett üléseinek nagy hagyománya van.

A kormánypártok legutóbb, február 13–15-én szintén Balatonalmádiban tartották a kihelyezett frakcióülésüket, akkor a Brüsszellel folytatott bevándorlási vitáról, a májusi európai parlamenti választásról, illetve a kormány családügyi terveiről is tárgyaltak. Tavaly ősszel pedig Velencén tanácskoztak a Fidesz és a KDNP képviselői, akik akkor egy népesedéspolitikai, valamint egy bevándorláspolitikai-migrációs kabinet létrehozásáról is döntöttek – tudatja a portál.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek