EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Fidesz: Nevetséges, hogy az az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót

“Nevetséges, hogy az az alkalmatlan Karácsony beszél, aki tönkretette Zuglót és összeborult azokkal a Gyurcsányékkal” – mondta Böröcz László, a a Fidesz frakcióvezető-helyettese az ellenzéki főpolgármester-jelölt csütörtöki sajtótájékoztatójára reagálva.

Miközben Karácsony Gergely még egy kerület vezetésére is alkalmatlan, Tarlós Istvánt támadja – közölte.


A politikus azt mondta, hogy a közös ellenzéki főpolgármester-jelölt eladósította Zuglót, “összevissza beszél” az adósságállományról, titkolózik a valós pénzügyi helyzetről.

“Ő az, akinek vezetése alatt a zuglói parkolás napi egymillió forint veszteséget termel” – tette hozzá.


Böröcz László azt hangoztatta, hogy Karácsony Gergely alkalmatlanságát még saját szövetségesei is elismerik.

“Gyurcsányné hiába áll mellé a kamerák kedvéért, Gyurcsányék is megmondták, hogy nem hisznek Karácsony győzelmében” – fogalmazott a fideszes politikus.

Gyurcsányék valójában át akarják venni az irányítást az önkormányzatok felett – tette hozzá.

A bevándorláspártiakkal együtt Brüsszelben azon dolgoznak, hogy elvegyék a magyar embereket megillető uniós támogatásokat, hogy azokat a migránsok betelepítését vállaló önkormányzatok között oszthassák szét – mondta Böröcz László.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.