2020. január 23., csütörtök
Rajmund, Zelma

Egyéb IV.kerület

Folyamatos a Dinamik park felújítása

A Munkásotthon utcában, a baptista imaház és az evangélikus templom között megbújó kis parkban, a lakótelep tízemeletes házai és intézményei között található egy 3500 négyzetméteres zöldfelület, amelyet a fővárosi önkormányzat által 2018-ban kiírt Tér_Köz közterület-fejlesztési pályázat segítségével folyamatosan újít fel az önkormányzat.

Folyik a Dinamik park felújítása (Fotó: Keresztesi Balázs)

Mint az ujpest.hu beszámolójából kiderül, a területen található sportpálya burkolatfelújítását követően görkorcsolya- és gördeszkapályát alakítottak ki. A területre tervezett sétányok nemsokára korszerű, műgyantás, szórt burkolatot és új nyomvonalat kapnak, és kibővülnek A megújult sétányok lehetővé teszik, hogy a park az azt határoló területekről minden módon elérhető és átjárható legyen. Nemsokára elkészül a terület pihenőparkja, amely térkővel borított felületen padokat és asztal-pad garnitúrákat kap, a parkot pedig változatos, gazdag cserjefoltokkal díszítik.
Elkészült a park nyugati oldalán az a kulturált kutyafuttató, amelyet másfél méter magas kerítés határol, egy személybejárati kapuval, továbbá a gazdik kényelmének kiszolgálására térköves burkolat készül, új padokkal.

Itt igazán jól lehet majd pihenni (Fotó: Keresztesi Balázs)


Kapcsolódó Cikkek

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.

 • Keresd a fényt!

  Keresd a fényt! címmel nyílt kiállítás Hager Ritta Kossuth-díjas textilművész, a Nemzet Művésze alkotásaiból.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.