2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Gödöllőn kampányolt Orbán Viktor

Gödöllőre is ellátogatott az önkormányzati kampány hajrájában Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, aki otthonában kereste fel Kolozs Csabát, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltjét, aki otthonában fogadta a kormányfőt.

Orbán Viktor elmondta, hogy a város híres kastélyával is sok mindent lehetne kezdeni, a fejlődéshez azonban együttműködések szükségesek.


Jó lenne nyerni, mert akkor végre csinálhatnánk valamit ebből a városból… A gödöllői kastély fejlesztése ügyében szükség lenne egy, a kormány és a város közötti megállapodásra, ellenséges közegben ugyanis nem lehet előrelépni – fogalmazott a kormányfő a közösségi oldalán megosztott videójában.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • A kenyérsütés az igazi szeretet

  A kenyérsütés az igazi szeretet

  Október 16-án ünneplik a kenyér világnapját. Korábban Szabadfi Szabolcsnál, azaz Szabi, a péknél jártunk, hogy elárulja a tökéletes házi kenyér titkát.

 • Dagad a kispesti mutyibotrány

  Dagad a kispesti mutyibotrány

  Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

 • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.