EUR: 331,50 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Gyurcsány is szégyelli a teljesen alkalmatlan Karácsonyt

Gyurcsány Ferenc, az ellenzék valódi vezetője sem vállalja a teljesen alkalmatlan Karácsony Gergelyt, mivel a közösségi oldalán az elmúlt hónapokban egyszer sem állt ki mellette. Mindez azt mutatja, ami persze teljesen nyilvánvaló: a DK elnöke szerint is teljesen alkalmatlan a jelölt, és Karácsony nyilvánvaló vereségéből minél kevesebb felelősséget akar vállalni. Gyurcsány semmibe veszi a Zuglóban is kudarcot kudarcra halmozó politikust, ami azért sem csoda, mivel szinte megszámlálhatatlan esetben hunyászkodott meg Karácsony a bukott szocialista miniszterelnök előtt – számol be az Origo.

Látványosan kihátrált Gyurcsány Ferenc, az ellenzék valódi vezetője Karácsony Gergely mögül. A DK elnöke, bukott szocialista miniszterelnök az elmúlt hónapokban a közösségi oldalán egyetlen bejegyzést sem szentelt a DK által elvben támogatott jelölt mellett. Azzal, hogy Gyurcsány nem kampányol Karácsony mellett, egyértelműen azt jelzi, hogy a pártelnök továbbra is teljesen alkalmatlannak tartja a főpolgármester-jelöltet, és egyáltalán nem bízik a győzelmében – írja a portál.


Gyurcsány természetesen soha nem is bízott Karácsony sikerében,mert ha így lett volna, akkor az EP-választások után nem indította volna rá Kálmán Olgát a balliberális előválasztáson. A DK elnöke azért is választott saját jelöltet, Kálmán Olga balliberális tévériportert, hogy két legyet üssön egy csapásra: megszabaduljon az alkalmatlan Karácsonytól, és az MSZP-t is partvonalon kívülre tolja – közli az Origo.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.