EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,68 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Gyurcsány: Nem hiszünk benne, hogy Karácsony győzni fog!

A bukott Gyurcsány sem hisz már Karácsony győzelmében, ezt a volt miniszterelnök hangosan ki is jelentette, szerinte a tönkrement és eladósodott Zugló polgármesterének még a támogatása is eltűnt! A Fidelitas tájékoztató kampányt indít, mert szeretné, ha minden budapesti megtudná, hogy Karácsony Gergelyt szövetségesei és más ellenzéki szereplők is alkalmatlannak találják a főpolgármesteri posztra – jelentette be Böröcz László, a Fidelitas elnöke.

Elmondása szerint Karácsony Gergely alkalmatlanságát már az ellenzék is látja, hiszen Gyurcsány Ferenc hetekkel ezelőtt megmondta, hogy a főpolgármester-jelölt mögül „elment a támogatás”, illetve, hogy nem hisz Karácsony Gergely győzelmében. Éppen ezért Gyurcsány ezen mondatairól telefonos kampányt indítanak.


MTI/Koszticsák Szilárd

– A Gergő mögül elment a támogatás az utóbbi hónapokban, ez nem jó. Nem hiszünk abban, hogy győzni fog – fogalmazott a bukott miniszterelnök az ATV-ben Karácsony Gergelyről.

Folytatják továbbá a közterületi kampányt is, amelynek során bemutatják, mit mondtak Karácsony Gergely alkalmatlanságáról ellenzéki szereplők. Ennek keretében egy ledfallal ellátott kisteherautó járja majd Budapestet a következő napokban, egy olyan videót vetítve, amelyen Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Puzsér Róbert főpolgármester-jelölt beszél Karácsony Gergelyről.


– Karácsony Gergely hazudik. Hazudik, hazudik és hazudik. Onnan lehet tudni, hogy Karácsony Gergely hazudik, hogy mozog a szája – mondta Puzsér Róbert Karácsonyról.

Böröcz László közölte, a következő néhány napban szeretnék minél több helyre elvinni ezeket a megszólalásokat, hogy minél több budapesti választópolgár megismerhesse őket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.