EUR: 335,43 Ft
CHF: 305,94 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Belföld

Hadházy trágár bunkóságot mutatott fel a Parlamentben! Meggyalázta az Országházát

Táblamutogatás, provokáció, össze-vissza bekiabálások. Az ellenzék ismét csak botránypolitizálásba kezdett. Kövér László az ügy kapcsán egy korábbi merényletre és gyilkossági kísérletre emlékeztetett – számol be a Ripost.

Orbán Viktor felszólalását folyamatosan próbálta megzavarni a botránypolitizálás és földön fetrengés nagymestere Hadházy Ákos. Ezúttal otromba szövegű, mocskos táblákkal gyalázta meg az Országházát – tudatja a portál.


A miniszterelnök mindeközben beszédében mindenkinek megköszönte a részvételt az önkormányzati választáson.

A kormányfő beszédét mondhatni megállás nélkül provokatív módon próbálta megzavarni Hadházy Ákos, akit Kövér László házelnök végül a következő szavakkal tett helyre, a Tisza István elleni parlamenti merényletre emlékeztetve.


„Ezen a pulpituson egy több mint 100 éves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról, hazafiatlanságról. Ezt még a kommunisták sem tüntették el, mert ők is érezték valahol, hogy ennek van jelentősége.”

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy a választási vereségből ne azt a következtetést vonják le, hogy ugyanaz „az agresszív háborús politika” a célravezető, amit idáig folytattak. Arra kérte őket, tartsák be a házszabályt, ne csináljanak cirkuszt a parlamentből. Kövér László azt is kérte, hogy aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért. A házelnök végül megfeddte a magáról megfeledkező Hadházyt – írja a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  Feldolgozótermi (nyomdai) leszedő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Cirkuszt csinál az ellenzék a parlamentből

  Napirend előtti felszólalásokkal kezdődött a mai parlamenti munka, amely során szóba került az ellenzéki képviselők elfogadhatatlan viselkedése miatt szükséges a házszabály módosítás is, de a családvédelmi akcióterv sikerességéről is beszéltek.

 • Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban

  Magyarország fejlődik a leggyorsabban az unióban – jelentette ki a pénzügyminiszter a Magyar Nemzetnek. Az  interjúban Varga Mihály azt mondta, hogy a kormány már hozzálátott a második gazdaságvédelmi akcióterv kidolgozásához.