EUR: 346,12 Ft
CHF: 321,45 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Belföld

Hadházy trágár bunkóságot mutatott fel a Parlamentben! Meggyalázta az Országházát

Táblamutogatás, provokáció, össze-vissza bekiabálások. Az ellenzék ismét csak botránypolitizálásba kezdett. Kövér László az ügy kapcsán egy korábbi merényletre és gyilkossági kísérletre emlékeztetett – számol be a Ripost.

Orbán Viktor felszólalását folyamatosan próbálta megzavarni a botránypolitizálás és földön fetrengés nagymestere Hadházy Ákos. Ezúttal otromba szövegű, mocskos táblákkal gyalázta meg az Országházát – tudatja a portál.


A miniszterelnök mindeközben beszédében mindenkinek megköszönte a részvételt az önkormányzati választáson.

A kormányfő beszédét mondhatni megállás nélkül provokatív módon próbálta megzavarni Hadházy Ákos, akit Kövér László házelnök végül a következő szavakkal tett helyre, a Tisza István elleni parlamenti merényletre emlékeztetve.


„Ezen a pulpituson egy több mint 100 éves golyónyom árulkodik az ellenzéki felelőtlenségről, ostobaságról, hazafiatlanságról. Ezt még a kommunisták sem tüntették el, mert ők is érezték valahol, hogy ennek van jelentősége.”

Arra kérte az ellenzéki képviselőket, hogy a választási vereségből ne azt a következtetést vonják le, hogy ugyanaz „az agresszív háborús politika” a célravezető, amit idáig folytattak. Arra kérte őket, tartsák be a házszabályt, ne csináljanak cirkuszt a parlamentből. Kövér László azt is kérte, hogy aki erre nem képes, forduljon szakemberhez segítségért. A házelnök végül megfeddte a magáról megfeledkező Hadházyt – írja a Ripost.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek