EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Külföld

Horror! Patakban találta meg a nagynéni az unokaöccse holtestét

Igazi rémálom vált valóra annak a nőnek, aki sétálás közben talált rá a korábban eltűnt rokonának holttestére.

A Paraméter beszámolójából kiderült, hogy az 52 éves férfit már hétfőn eltűnt, a helyiek pedig a keresésére indultak, de nem jártak sikerrel.

Kedden reggel a nagynénje találta őt meg a patakban.

A férfi a hátán feküdt a bokáig érő vízben, a fején sérülésnyom volt. A holttestet a helyszínre kiérkező tűzoltók húzták ki a patakból.

Jana Balogová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a holttestet átvizsgáló orvos előzetesen kizárta az idegenkezűség lehetőségét. A rendőrség nyomozást indított az ügyben – ismereti az esetet a portál.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megtörtént az első női űrséta!

    Megtörtént az első női űrséta!

    Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.

  • Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása – jelentette pénteken a Der Spiegel című hírmagazin.