EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,82 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Ilyen alsógatyás képekkel próbál ismerkedni a mogyoródi alpolgármester – Fotók!

Különös fotók birtokába jutottunk a mogyoródi alpolgármesterről, Kapitány Attiláról. Egy 17 éves lány édesanyja juttatta el hozzánk. Őhozzájuk meg a 80 éves mogyoródi politikus küldte – írja a Ripost.

Fiatal lányoknak küldözgeti alsógatyás képét a mogyoródi alpolgármester. A majdnem 80 éves Kapitány Attiláról köztudott, hogy a nála jóval fiatalabb nőket részesíti előnyben, de egy, a Snapchat alkalmazáson keresztül fiatal lányoknak küldött intim fotója sokaknál kiverte a biztosítékot. A mogyoródi alpolgármester, ha elszabadul egészen más arcát mutatja, mint például politikusként az önkormányzat honlapján – tudatja a portál.


forrás: Ripost

Kapitány Attila, Mogyoród alpolgármestere amúgy saját közösségi oldalán sem rejti véka alá, hogy nem veti meg a nőket és udvarolni is szeret. A Ripost birtokába került fotók alapján azonban a majd 80 éves férfi gyakorta egy fura módját választja az udvarlásnak. Alsógatyás fotóját küldözgeti egy ismert közösségi oldalon, nevezetesen a Snapchaten, aminek éppen az a különlegessége, hogy minden üzenet és fotó törlődik rajta a megnyitást követő 10 másodperc múlva.

forrás: Ripost

A portál beszámolója szerint Kapitány valószínűleg éppen azért ezt az alkalmazást használja, hogy ne maradjon nyom utána, de az egyik helyi fiatal lány szemfüles volt, és még a törlés előtt készített egy képernyőfotót az alpolgármester „szexi” képéről.


A lány sokáig senkinek sem szólt a neki gatyás képeket küldözgető 80 éves alpolgármesterről, de aztán egyszer, amikor szóba került otthon Kapitány Attila, elmesélte édesanyjának a történteket – számol be a Ripost.

Aztán kiderült, hogy nem ő volt az egyetlen fiatal lány, akinél a férfi így próbált „udvarolni” Kapitány voltaképpen saját maga is elismeri a Facebook oldalán, hogy gyakran ilyen különös módon próbál ismerkedni. Sőt még panaszkodik is, hogy sokszor utasítják vissza: „Ne szóljunk meg senkit, aki igénye, lehetősége, vágya szerint keres párt” – írja a férfi a „7 ok, amiért a nők az idősebb férfiakat választják” posztja alatt. Aztán különös ízléssel még válogat is, az őt bíráló kommentek között: „Miért nem ápolónőt keresel? Meg kellene már öregedni! A sok gyógyszer elvette az eszedet! Szaros bottal sem piszkálnálak meg!”

forrás: Ripost

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A kenyérsütés az igazi szeretet

  A kenyérsütés az igazi szeretet

  Október 16-án ünneplik a kenyér világnapját. Korábban Szabadfi Szabolcsnál, azaz Szabi, a péknél jártunk, hogy elárulja a tökéletes házi kenyér titkát.

 • Dagad a kispesti mutyibotrány

  Dagad a kispesti mutyibotrány

  Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

 • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

  Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.