EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Sport

Ilyen kétballábas ügyetlenkedést régen láttunk világversenyen – videó

Rájárt a rúd a kínai csapatra a női 4×100 méteres váltófutás döntőjében a dohai atlétikai világbajnokságon, ugyanis az utolsó váltást annyira benézték, hogy meg kellett ismételniük.

Ennek köszönhetően már olyan hátrányra tettek szert, hogy igazából már csak arra hajtottak a futók, hogy célba érjenek. Ám mindezek után jött az újabb pofon. A verseny végén a második próbálkozást is szabálytalannak ítélték meg a bírák, így ki is zárták a döntőből a sportolókat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Uszodai kirakós

  Uszodai kirakós

  Hatalmas népszerűségnek örvend a Tetris Challange Magyarországon,, amelyhez most Hosszú Katinka is csatlakozott egy fantasztikus fotóval, amelyet közösségi oldalára töltött fel.

 • Katinka 300. vk-győzelmére hajt

  Katinka 300. vk-győzelmére hajt

  Hosszú Katinka verhetetlen 200 méter vegyesen. Az úszók berlini világkupa-versenye berlini állomásának zárónapján is győzött, sorozatban ez volt a 66.

 • Rossi: Wales ellen más játék kell

  Rossi: Wales ellen más játék kell

  A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte vasárnap a vendég azeri csapatot a Groupama Arénában rendezett Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, így csoportjában feljött a második helyre és életben tartotta kijutási reményeit.