EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Itt a bizonyíték! Karácsonyt ennyire érdeklik a nyugdíjasok

Zuglóban a Papcsák Ferenc korábbi fideszes polgármester idején bevezetett nyugdíjasok ingyenes uszodahasználata egészen mostanáig minden gond nélkül működött, azonban ez a Karácsony Gergely által vezetett teljesen alkalmatlan testületnek hála megszűnt.

Ugyanis az történt, hogy az önkormányzat és a BVSC közötti szerződés márciusban lejárt, azt pedig még mindig nem sikerült meghosszabbítania a Karácsony Gergely vezette testületnek – tudta meg a PestiSrácok.


Pedig a sportklub nem kért horribilis összeget – 1,6 millió forintos keretszerződésről van szó –, de úgy tűnik, ezt sem tudja, vagy – ami talán még rosszabb – nem akarja kifizetni a zuglói önkormányzat a BVSC-nek – írja a Magyar Nemzet.

Ebből is tökéletesen látszik, hogy Karácsony Gergelynek már nem olyan fontosak a kerületében élő nyugdíjasok.


Talán valóban igazuk van Karácsony kihívóinak abban, hogy a jelenlegi zuglói polgármestert kizárólag csak a főpolgármesteri szék, a hatalom megszerzése motiválja. Mert ha még a saját kerületében élő nyugdíjasok helyzete sem érdekli igazán, akkor vajon az összes fővárosi nyugdíjasnak tett ígéret-cunamiját mennyire tartaná be – teszi fel a fontos kérdést a Magyar Nemzet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.