2019. október 19., szombat
Nándor

Belföld

Itt a bizonyíték! Karácsonyt ennyire érdeklik a nyugdíjasok

Zuglóban a Papcsák Ferenc korábbi fideszes polgármester idején bevezetett nyugdíjasok ingyenes uszodahasználata egészen mostanáig minden gond nélkül működött, azonban ez a Karácsony Gergely által vezetett teljesen alkalmatlan testületnek hála megszűnt.

Ugyanis az történt, hogy az önkormányzat és a BVSC közötti szerződés márciusban lejárt, azt pedig még mindig nem sikerült meghosszabbítania a Karácsony Gergely vezette testületnek – tudta meg a PestiSrácok.


Pedig a sportklub nem kért horribilis összeget – 1,6 millió forintos keretszerződésről van szó –, de úgy tűnik, ezt sem tudja, vagy – ami talán még rosszabb – nem akarja kifizetni a zuglói önkormányzat a BVSC-nek – írja a Magyar Nemzet.

Ebből is tökéletesen látszik, hogy Karácsony Gergelynek már nem olyan fontosak a kerületében élő nyugdíjasok.


Talán valóban igazuk van Karácsony kihívóinak abban, hogy a jelenlegi zuglói polgármestert kizárólag csak a főpolgármesteri szék, a hatalom megszerzése motiválja. Mert ha még a saját kerületében élő nyugdíjasok helyzete sem érdekli igazán, akkor vajon az összes fővárosi nyugdíjasnak tett ígéret-cunamiját mennyire tartaná be – teszi fel a fontos kérdést a Magyar Nemzet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Maurice Ravel, Frédéric Chopin és Kovács Zoltán egy-egy művével emlékeznek Kocsis Zoltán zongoraművészre, karmesterre és zeneszerzőre halála évfordulóján a Nemzeti Filharmonikusok november 6-án a budapesti Müpában.

 • Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatójával, koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délben a 12.

 • Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek; felmérések szerint a 2 és 18 év közötti fiatalok több cukrot fogyasztanak a WHO által javasolt, a teljes kalóriabevitel tíz százalékánál – közölte Antal Emese dietetikus szombaton az M1 aktuális csatornán.

 • Erre figyeljen a hétvégén

  Erre figyeljen a hétvégén

  Rendezvények miatt több helyen is forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a hétvégén. Szombaton és Vasárnap rendezik meg a 12. Nemzeti vágtát, amire már pénteken elkezdődik a készülődés, Budán pedig futóverseny miatt bonyolódik a közlekedés.