EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Jótékonysági felvonulás limuzinokkal

A szegénység világnapja alkalmából szerveznek jótékonysági felvonulást limuzinokkal és luxusautókkal, rendőri kísérettel.

Ismét egyedi élményszerzéssel készül 150-200 hátrányos helyzetű gyermek számára a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső, ugyanis Budapest útjain 20-30 limuzinból és luxusautóból álló felvonuláson vehetnek részt a kicsik és nagyok, rendőri kísérettel. Az esemény főtámogatója: Mága Zoltán, hegedűművész.


Kalandos délutánnak néznek elébe azok a rászoruló diákok, akiket hírességek és rendőrök kíséretében viszik városnézésre különleges járművekkel, október 22-én, 14.00-17.00 között. A konvoj a Hősök terétől indul, és a fontosabb látványosságokat érintve mennek a drága autók körbe a városban.

A Baptista Szeretetszolgálat idén már másodjára szervezi meg ezt a programsorozatot, ezúttal a szegénység világnapja alkalmából helyezi a hangsúlyt a jótékonykodásra. Baricz Dezső segítségével az elmúlt huszonkét évben már több mint százezer csemetét ajándékoztak meg egyedi programokkal, és tették emlékezetessé számukra a gyermeknapot és különböző ünnepnapokat:


– A limuzinokkal és luxusautókkal terveink szerint 150-200 hátrányos helyzetű gyermeket (Budapest és Pest megyei településekről) szeretnénk szórakoztatni és a főváros szépségeit megmutatni. Ezt a rendezvényt 2011-ben találtam ki, amikor Európai Uniós Gyermeknapot szerveztem, és 27 országból hívtunk meg összesen 270 gyermeket. Minden évben megkeresem a lehető legtöbb céget, és kérem őket, hogy ajánljanak fel néhány limuzint és luxusautót erre a célra. Természetesen örömmel segítenek ennek lebonyolításában. Szeretem a kihívásokat, és egy ilyen rendezvényt összehozni tele van próbatétellel: kezdve onnan, hogy megkapom-e a rendőri kíséretet, milyen limuzinokat és drága autókat sikerül egy helyre szerveznem?! Azt hiszem, abban rejlik a titok, amiért érdemes gyerekekkel foglalkozni, hogy annyi szeretetet kap az ember tőlük. Mindig öröm segíteni, nekem ez az életem. Számomra az a természetes, hogy jót teszek immár huszonkét éve a Baptista Szeretetszolgálatnál. Azon tulajdonosok jelentkezését várom nagy szeretettel, akik limuzinokkal vagy luxusautókkal rendelkeznek, szívesen részt vesznek a jótékonysági eseményen, és a hátrányos helyzetű gyermekeket beengedik az autókba.

Segítsünk!

Ha szeretnének ajándékot biztosítani a gyermekeknek vagy támogatni az eseményt, hogy minél több limuzint tudjunk szervezni, akkor megtehetik a következő számlaszámon:

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

UniCredit Bank 10918001-00000061-69770006

Közlemény: JÓTÉKONYSÁGI Limuzinos felvonulás

További információ: Baricz Dezső programszervező, e-mail: [email protected]

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.