2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb XIV.kerület

Juhász-Pintér Pál megtisztította az Adria lakótelepet

További, nagyszabású szemétszedést is terveznek az Adria lakótelepen

Szemétszedési akciót hirdetett Juhász-Pintér Pál, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje, hogy megtisztítsák az Adria sétány környékét a hulladéktól.

A Széchenyi István Kulturális Egyesület elnökének nem ez volt első köztisztasági akciója Zuglóban. Korábban a körvasút mentén a felgyülemlett illegális hulladékhalmok felszámolása miatt mozdultak meg a civilek a MÁV bevonásával. – Fontosnak tartjuk az ilyen akciókat, hogy megszépítsük a környezetünket. További, nagyszabású szemétszedést is tervezünk az Adria lakótelepen, ugyanis az elmúlt években – a közbiztonság mellett – a köztisztaság is bőven hagy kívánni valót maga után, és ezen mindenképpen változtatni kell. Közös összefogással ezt meg tudjuk tenni, a Széchenyi István Kulturális Egyesület ebben mindenképpen partner lesz – ígérte Juhász-Pintér Pál.

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.