EUR: 334,62 Ft
CHF: 304,25 Ft
2019. november 22., péntek
Cecília

Program

Kalóz, Törp, és Tolkien az Arcaida Játéktermi Kiállításon!

Idén novemberben negyedik alkalommal kerül sor a játéktermi gépek legnagyobb közép-európai seregszemléjére, az Arcadia Játéktermi Kiállításra, amely összesen 300-nál is több gépet, köztük elsősorban flippereket és klasszikus videójáték kabineteket vonultat majd fel.

Minden gép szabadjátékra állítva várja majd a látogatókat.


Az esemény sztárvendége idén a Peter Jackson által rendezett Hobbit trilógiában Ori törp szerepét játszó Adam Brown színész lesz majd (a rajongók kérdezhetnek tőle és közös fotókat is készíthetnek vele). Brown-ról a Gyűrűk Ura és a Hobbit világhírű rendezője így nyilatkozott: “Csodálatosan kifejező színész, akinek jelenléte a mozivásznon egészen egyedi”. A művész a Tolkien trilógián kívül a Johnny Depp főszereplésével készült, A Karib-tenger kalózai című filmben is szerepelt. Mindkét címhez népszerű flipperes filmadaptáció is készült, amelyek
egyaránt kiemelt szerepet kapnak majd az Arcadián.

A pénteki Tolkien vonalat erősíti majd egy, a szerzőről és modern játékokra gyakorolt hatásáról szóló kerekasztal beszélgetés is, szakértő résztvevőkkel. Szombaton a versengés is szerephez jut: a legendás arcade videojáték, a Mortal Kombat 2 mérkőzéseire bárki benevezhet. Vasárnap pedig szintén klasszikus videojáték kabineteken, így az ismert Pac-Man-en folytatódnak majd a küzdelmek…


A kiállított gépek között flipperek, videojáték kabinetek, puskás és egyéb játéktermi játékok, retro videojáték konzolok, Game Boy-ok is lesznek majd.

Jegyek elővételben a jegy.hu-n kaphatók.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten koncertezik Kelis

  Budapesten koncertezik Kelis

  Márciusban Budapestre érkezik a Milkshake és a Trick me című slágereket jegyző amerikai énekesnő, Kelis, aki Kaleidoscope című albumának 20.

 • Új attrakció Budapest legmagasabb korcsolyapályáján

  Új attrakció Budapest legmagasabb korcsolyapályáján

  Az előző évek rendkívüli sikerei után november 18-án hétfőn újra megnyit a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején, ahol idén egy páratlan attrakcióval is készültek.

 • Ma van A zene éjszakája Budapesten

  Ma van A zene éjszakája Budapesten

  Ma van A zene éjszakája, amelyen 18 órától éjfélig Budapest nyolc frekventált szórakozóhelyén hallgathatnak komolyzenei koncerteket az érdeklődők.

 • Bob Moses az Akváriumban

  Bob Moses az Akváriumban

  Az Akvárium Klubba érkezik a kanadai elektroduó, a Bob Moses. A Tom Howie és Jimmy Vallance alkotta formáció az elektronikai elemeket keveri zongora- és gitárkísérettel, amivel egészen különleges zenei világot varázsolnak maguk köré.