2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Belföld

Deutsch: Karácsony Gergely teljesen alkalmatlan a feladata betöltésére

Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt teljesen alkalmatlan a feladata betöltésére, mert tíz nappal a választások előtt azért lobbizik Brüsszelben, hogy az uniós fejlesztési forrásokból minél kevesebb jusson Magyarországra, a nekünk járó pénz töredékéről is Brüsszelben szülessen döntés, amely ellentétes minden magyar ember érdekével – jelentette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő Brüsszelben csütörtökön.

A képviselő magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, Karácsony Gergely alkalmatlan a főpolgármesterségre mert tíz nappal a választások előtt nem a budapestiekkel, nem a magyar emberekkel akar találkozni, hanem Brüsszelbe szaladgál, Brüsszel bevándorláspárti politikusaival találkozik


Alkalmatlan az a jelölt, aki a brüsszeli bevándorláspárti baloldal egyik vezetőjével, Frans Timmermans-szal, az Európai Bizottság első alelnökével találkozik elismerve ezzel azt a tényt, hogy nem a budapestiek, hanem az európai és a magyar bevándorláspárti politikai erők főpolgármester-jelöltje – hangsúlyozta.

Karácsony Gergely azért jött Brüsszelben, hogy vegyék el a magyar emberektől, a magyar önkormányzatoktól és a budapestiektől az uniós fejlesztési forrásokat. Azokról ne Magyarországon, a szakmai és társadalmi szervezetek közreműködésével, hanem Brüsszelben szülessen döntés bevándorláspárti szempontok alapján – hangoztatta a fideszes képvielő


Elmondása szerint ez elképzelés azt jelentené, hogy a Magyarországnak járó pénzeket elveszik és csak a bevándorlást támogató önkormányzatok kaphatnának azokból, versenyezve az unió valamennyi pályázó önkormányzatával.

Nincs olyan uniós bizottsági javaslat, parlamenti döntés, amely nem bevándorláspárti lenne, amelyik ne erősíteni akarná az Európába irányuló migrációs folyamatot. Ezektől kell megvédeni Magyarországot, a magyar önkormányzatokat – mondta Deutsch Tamás.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mechanikus szerelő álláslehetőség

  Mechanikus szerelő álláslehetőség

  A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár-, gasztro-, ifjúsági és sportmagazin-portfóliójával, digitális médiatermékeivel, nyomdáival Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely közel 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

 • Karácsony mindennap sofőrrel jár

  Karácsony mindennap sofőrrel jár

  Talán már meg sem lepődünk Karácsony újabb ferdítésén, miszerint az újonnan megválasztott főpolgármester, igyekszik magát igazi zöldnek beállítani, ezért mindenhol hangsúlyozza, hogy tömegközlekedéssel és biciklivel jár.

 • Elég volt az ellenzéki cirkuszokból!

  Elég volt az ellenzéki cirkuszokból!

  A parlamenti képviselőkre vonatkozó fegyelmi szabályok szigorítására tett javaslatot a Fidesz-KDNP. Kocsis Máté, a nagyobbik frakcióvezetője megengedhetetlennek nevezte egyes ellenzéki képviselők viselkedését az Országgyűlésben.