EUR: 330,84 Ft
CHF: 302,06 Ft
2019. december 09., hétfő
Natália

Belföld

Karácsony Gergely kínos magánszáma a budiról és a menekülésről – Videó

Nagyon megsértődött Karácsony Gergely azon, hogy a Hír TV leleplezte, hogy a férfi WC-be menekült a kérdések elől hétfőn. Keddi sajtótájékoztatóján hosszas magyarázkodásba fogott, többek között arról, hogy nem is a WC-be menekült, hanem az alagsorba. A végén teljesen belebonyolódott a (saját szavával) “budi” témába. Közben azt is elismerte, hogy, ha el kell mennie valahova, akkor menekülni szokott. Nézzék meg a döbbenetes videót!

Karácsony Gergely keddi sajtótájékoztatóján jelentős időt szentelt annak, hogy hétfői rendkívül rövid tájékoztatója után egy alagsori WC helység felé hagyta el a helyszínt – írja az Origo. A főpolgármester-jelölt szerint ő nem menekült el a mellékhelyiségbe a hétfői tájékoztatón (valamiért következetesen budinak nevezte), hanem az alagsorba menekült.


Soha nem menekülök a kérdéseik elől, csak akkor, amikor el kell mennem valahová, akkor szoktam menekülni – mondta Karácsony. Fizikailag nem ugyanaz, hogy valahová menekül, ha valahová máshová kell mennie, és ezért nincs ideje válaszolni – magyarázta a teljesen alkalmatlan jelölt.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek