2019. október 19., szombat
Nándor

Külföld

Kártérítést kap a férj felesége szeretőjétől

Egy észak-karolinai férfi, Kevin Howard 750 ezer dollárt, vagyis mintegy 228 millió forint összegű kártérítést kapott, mert felesége megcsalta és elhagyta.

Egy, az államban még a mai napig élő régi angol jogi formula miatt, miszerint a feleség vagyontárgynak számít, ezt a horribilis összeget a nő szeretőjének kell kifizetnie. A más néven „otthonromboló” jog alapján a házastársi kapcsolatba szándékosan beleavatkozót be lehet perelni. A szerető most elgondolkozhat, megérte-e a bűnös kapcsolat.

/Fotó: Youtube

Kapcsolódó Cikkek

  • Megtörtént az első női űrséta!

    Megtörtént az első női űrséta!

    Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.

  • Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása – jelentette pénteken a Der Spiegel című hírmagazin.