2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Kiakadt a jobbikos: “Az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a győzelmi esélyeit”

Kilépett a Jobbik négy egyéni választókerületi képviselőjelöltje az ellenzéki összefogásból Győrben – közölte a párt győri alapszervezetének elnöke a Facebookon kedd reggel.

Fodor Roland bejegyzése szerint “az ellenzéki moslékszövetség elveszítette a képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, hogy kilépésük hónapok óta tervezett volt, “nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.


Az összefogáshoz azért csatlakoztak – írja -, mert így terveik szerint a “nemzetellenes baloldali pártok” nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük “- minden jóérzésű polgár döbbenetére – ebbe a proletár rémálomba”.

Hozzátette, hogy “értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan”.


A Jobbik győri alapszervezete úgy véli, hogy a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsolt polgármestert leváltani a “teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén”.

Fodor Roland elnézést kért mindazoktól, akik az elmúlt időszakban azt hitték, hogy képesek lennének egy “teljesen alkalmatlan DK-s polgármesterjelölt mögé beállni”.

A Jobbik győri alapszervezete csak olyan elnökséget tud támogatni a párt novemberi országos tisztújításán, amely “kommunisták nélkül, a jobboldalon kívánja leváltani a korrupt Fideszt” – áll még a bejegyzésben.

A győri ellenzéki összefogást a Jobbik mellett a DK, az MSZP, az LMP és a Momentum alkotta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek