EUR: 335,41 Ft
CHF: 305,89 Ft
2019. november 19., kedd
Erzsébet

Egyéb XV.kerület

Kinyitották a Kikötőt

A Kikötő Ifjúsági Közösségi Sziget nyílt napján ingyenes családi, ifjúsági és gyermekprogramokkal várták az érdeklődőket. Volt gyermekszínházi előadás Gerencsér Valival, interaktív capoeirafoglalkozás, picurkajátszóház játékokkal és homokmozaikkal a legkisebbeknek, teaház és kreatív műhely, valamint nyílt órát tartottak a karatésok, a saolin kungfusok, sőt Varga Péter nyitott gitárszakkört vezetett, ahol bárki kipróbálhatta a pengetés varázslatos élményét.

Kapcsolódó Cikkek

 • A kórházigazgató emlékére

  A kórházigazgató emlékére

  75 éve hunyt el Ifj. Dr. Genersich Antal. A vásárhelyi főorvos, kórházigazgató tiszteletére ennek apropóján emléktáblát avattak az általa épített Rapcsák András utca 10. szám alatti Genersich-palota falán. Az ünnepségen elhangzott: Genersich Antal vezetésével, szakmai útmutatásával a régi ispotály helyett egy 9 pavilonból álló 220 ágyas kórház épült, amelynek falai között a mai napig gyógyulnak a vásárhelyiek.

 • Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Zenével emlékeznek Ady Endrére

  Ady Endre a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja, akire november 15-én a Makám együttessel emlékezhetnek azok, akik elmennek a Pestújhelyi Közösségi Házba.

 • Tesztüzemben a Zerge

  Tesztüzemben a Zerge

  Így hívják azt a szolgáltatást, amely még tesztüzemben működik Zalaegerszegen. A forgalomba állított két, egyenként 13 személyes kisbusz a közösségi közlekedést egészíti ki a peremkerületekben élők igényei alapján.