EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Belföld

Kocsis Máté elárulta a választás tétjét

Az esély országszerte főként a kormánypárti jelöltek oldalán áll, de ezt győzelemre is kell váltani – fogalmazott Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a vasárnapi önkormányzati választásokkal kapcsolatban a Magyar Hírlapnak.

A sikerhez az szükséges, hogy a kormánypárti szavazók és azok, akik úgy érzik, hogy a városukban inkább jó irányba mennek a dolgok, el is menjenek szavazni. Ha otthon maradnak, akkor egy-egy a városvezetésre alkalmatlan ellenzéki jelölt pillantok alatt odakerülhet a polgármesteri székbe. Ráadásul az ellenzék azt harsogja, hogy az önkormányzati pozíciókat főként kormányellenes harcra akarják felhasználni. Egy alkalmas polgármester viszont ilyet nem mond, hanem mindenkivel igyekszik együttműködni a települése érdekében. Aki eleve azt hirdeti, hogy csatatérré akarja változtatni az önkormányzatot, butaságot csinál. Most vasárnap tehát a választóknak alkalmas vezetőket kell választa­niuk a városok, falvak élére – mondta a politikus.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Dagad a kispesti mutyibotrány

    Dagad a kispesti mutyibotrány

    Ismeretlen tettes ellen gazdasági vesztegetés bűntette miatt nyomozást indított a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Hír TV-hez jutott hangfelvételek alaján, amelyeken Lackner Csaba kispeti szocialista képviselő arról beszél, hogy aki az önkormányzati politikában nem keres meg évente 100 millió forintot, az szerinte hülye, közben pedig egy fehér poros zacskót tart a kezében.

  • Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

    Kilép a Fideszből Borkai Zsolt, Győr vasárnap újraválasztott polgármestere. A kínos botrányba keveredett politikus sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.