EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Közel az ötvenhez is bomba formában Geszler Dorottya

Geszler Dorottyát műsorvezetőként ismerte és szerette meg az ország. A  televíziós azonban tíz éve a sport világában épített új karriert, pilatesedzőként dolgozik, aminek köszönhetően közel az ötvenhez is tökéletes alakkal büszkélkedhet.

„Ennek nagy része genetika, tőlem független dolog. Nem hiszek a megvonásos diétákban, a sport túlhajszolásában. Igyekezzünk egészségesen étkezni, sokat mozogni, de ne ostorozzuk magunkat, ha kimaradnak napok” – mondta Dorottya, aki október 13-án a Fitbalance-on tart edzést a Papp László Budapest Sportarénában, ahová sok szeretettel vár mindenkit. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Fotó: Köő Adrien

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.