EUR: 332,15 Ft
CHF: 301,43 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Extra

Krishan hazament! Belebetegedett Demcsák Zsuzsa

Krishannak haza kellett térnie Indiába, hogy megpróbálja felgyorsítani az ottani ügyintézést.

Két és fél hónappal azután, hogy Magyarországon elkezdték a közös életüket, Krishannak vissza kellett utaznia Indiába. Ennek pusztán gyakorlati okai vannak: a férfi abban bízik, hogy a magyar esküvőhöz szükséges papírokat hamarabb megkaphatja, ha otthon, személyesen folyamodik értük – írja a Ripost.


Mint arról beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa Az Ázsia Expressz forgatásán ismerte meg az indiai Krishant, akivel jelképesen össze is házasodtak egy hotelszobában. Ez azonban még kevés, szeretnék Magyarországon is hivatalosan összekötni az életüket. Ezért volt kénytelen hazatérnie a műsorvezető szerelmének.

„Most ismét az interneten keresztül beszélünk órákon át. Egyébként bár látszólag jól viselem, hogy nincs velem, mégis amikor megvette a repülőjegyét szinte azonnal lebetegedtem és gyakorlatilag még most sem lábaltam ki belőle…” – árulta el a Ripostnak Zsuzsa.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Andy Vajna drámájáról vallott Vajna Tímea

  Nap mint nap szembesülnie kellett volna az emlékekkel a producernek az Egyesült Államokban, ahol a fia véget vetett az életének, ezért döntött úgy Andy Vajna, hogy haza költözik Magyarországra.

 • Ezért rajong Madár Vera

  Ezért rajong Madár Vera

  Bár a népszerű színésznő nádszál karcsú és vigyáz az alakjára, de imádja a finom falatokat és kimondottan rajong a különleges ételekért.

 • Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer: Amiért jöttem, az teljesült

  Ilyés Jenifer kissé csalódott, hogy  távoznia kellett a Sztárban Sztár leszekből! A célja azonban így is teljesült: a műsornak köszönhetően ugyanis rátalált egy menedzser, akivel már el is kezdték a közös munkát.