EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Külföld

Aluljáróban énekelt, lemezszerződést kapott

Egy rendőrnek köszönheti szerencséjét az a hajléktalan nő, aki egy Los Angeles-i metróállomáson kezdett énekelni egy operát. Az egyenruhás videót is készített a rögtönzött áriáról, amit fel is töltött az internetre.

Ezután az 52 éves Emily Zamourka egy csapásra híres lett, ráadásul páratlan hangja Joel Diamond Grammy-díjas zenei producerhez is eljutott, aki azonnal lemezszerződést ajánlott. Azt egyelőre még nem tudni, hogy Emily elfogadta-e az ajánlatot.

Kapcsolódó Cikkek

  • Megtörtént az első női űrséta!

    Megtörtént az első női űrséta!

    Először hajtott végre űrsétát kizárólag női űrhajóscsapat pénteken. Jessica Meir és Christina Koch, a Nemzetközi Űrállomás (ISS) két amerikai űrhajósa a csaknem hét órásra nyúlt pénteki űrsétán az állomás akkumulátorait cserélte ki.

  • Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    Mindenhol megerősítették a német határ ellenőrzését!

    A német szövetségi rendőrség vezetése utasítást adott az ellenőrzés megerősítésére az országhatár valamennyi szakaszán, az egységek feladata az illegális határátlépés és a határokon átívelő bűnözés elleni intenzívebb fellépés, és az embercsempészek új módszereinek feltárása – jelentette pénteken a Der Spiegel című hírmagazin.