EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 19., szombat
Nándor

Belföld

Letörte a sorompót a vagánykodó fiú

Feltehetőleg drágán megfizet majd a vagánykodásáért az a fiatalember, aki a siófoki vasúti átkelőnél akarta megmutatni, hogy ő milyen ügyes gyerek. Mutatványába azonban hiba csúszott és miután rácsimpaszkodott a sorompóra az egy reccsenéssel letört a tartórúdról. Miután a magát tornásznak képzelő fiatal rájött, hogy ebből baj lehet, elszaladt a helyszínről, azonban azzal nem számolt, hogy minden mozdulatát felvette a térfigyelő kamera.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Hangversennyel emlékeznek Kocsis Zoltánra

  Maurice Ravel, Frédéric Chopin és Kovács Zoltán egy-egy művével emlékeznek Kocsis Zoltán zongoraművészre, karmesterre és zeneszerzőre halála évfordulóján a Nemzeti Filharmonikusok november 6-án a budapesti Müpában.

 • Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  Indul a 12. Nemzeti Vágta!

  A Nemzeti Lovas Díszegység bemutatójával, koszorúzási ünnepséggel, majd a versenysorozat ünnepélyes megnyitójával, a 72 versenyző település lovasának fogadalomtételével és az előfutamokkal kezdődik ma délben a 12.

 • Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek!

  Túl sok cukrot esznek a gyerekek; felmérések szerint a 2 és 18 év közötti fiatalok több cukrot fogyasztanak a WHO által javasolt, a teljes kalóriabevitel tíz százalékánál – közölte Antal Emese dietetikus szombaton az M1 aktuális csatornán.

 • Erre figyeljen a hétvégén

  Erre figyeljen a hétvégén

  Rendezvények miatt több helyen is forgalomkorlátozások lesznek a fővárosban a hétvégén. Szombaton és Vasárnap rendezik meg a 12. Nemzeti vágtát, amire már pénteken elkezdődik a készülődés, Budán pedig futóverseny miatt bonyolódik a közlekedés.