2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Egyéb II.kerület XII.kerület

Libegőzzünk télen is!

Ez mindig jó!  (Fotó: Máté Krisztián)

Irány a panoráma!(Fotó: Máté Krisztián)

Sorban állnak a libegőzni akarók (Fotó: Máté Krisztián)

A kora nyárra emlékeztető októberi időben gyakran tapasztalhattunk óriási sorban állást a Zugligeti Libegőnél. A nemzeti ünnep és az őszi szünet szabadnapjai is növelték a látogatottságot. A csodás budai panorámát nyújtó libegőzést azonban a téli hónapokban is élvezhetjük, novemberben és decemberben 10–15.30-ig várják a látogatókat, igaz rossz idő esetén a BKV korlátozhatja a megadott nyitvatartást.

Kapcsolódó Cikkek

 • Erre készüljön a hétvégén!

  Erre készüljön a hétvégén!

  Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő.

 • Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Más nevet kaphat a Bessenyei-díj

  Hódmezővásárhely – Dratsay Ákos fuvolaművész-zenetanár és Berei Erzsébet zongora-művésztanár kapta megosztva idén a hódmezővásárhelyi önkormányzat alapította Bessenyei Ferenc Művészeti Díjat.

 • Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  Privát fürdőzés: Janiczak nem keveredik az ózdi polgárokkal

  A Fidesz meg fogja vizsgálni, hogy Janiczak Dávidnak, a Jobbik ózdi polgármesterének a “privát szórakozásai” mennyi pénzébe kerülnek a helyieknek – közölte Zsigmond Barna Pál, a kormánypárt országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatón.