EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,82 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Életmód

Liftmentes céges élet

Minden 10. magyar munkavállaló vallja magát egészségesnek. A KSH adatai szerint 2011 és 2016 között 20-25 százalékkal növekedett a betegnapok száma.

Minden harmadik cég foglalkozik ezzel a problémával. A Move Weekhez, amely Európa legnagyobb mozgásra ösztönző akciója, 2015-ben 1,8 millióan csatlakoztak különböző európai országokból. A kezdeményezés célja, hogy a dolgozók 5 napon keresztül 5 különböző mozgásformát próbáljanak ki, és örömmel mozogjanak együtt. Ezeket a programokat többnyire közösen találják ki, a céges focicsapattól kezdve egészen a liftmentes életmódra való ösztönzésig széles a paletta. Jó megoldás lehet, ha az irodaház lift felőli bejáratain feliratok várják a kollégákat, amelyek arra motiválják őket, hogy inkább a lépcsőházat válasszák, de lehet tartani irodai átmozgató tornát, vagy a sportolás támogatásához Sportkártyát is kaphatnak a dolgozók.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Irány a Vértes és a Gerecse!

    Irány a Vértes és a Gerecse!

    Már nyolc kötettel büszkélkedhet a KidsOasis meseútikönyv-sorozata. Az Utazik a család könyveiben nyolc magyarországi tájegységről, régióról olvashatnak a gyerekek saját nyelvükön, közérthetően, viccesen, kedvesen.

  • Miért fontos a fogszabályozás?

    Miért fontos a fogszabályozás?

    A fogszabályozás célja nem kizárólag a fogak, a fogsor esztétikusabbá tétele, hanem a harapási rendellenességek megszüntetése is, ami a fogak és az állkapocs rendezetlen helyzete miatt is kialakulhat.