EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,51 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Belföld

Már saját pártjának is ciki a drogozó MSZP-s

Az MSZP a kispesti Lackner Csaba leváltásával próbálja elérni, hogy Gajda Péter, kispesti szocialista polgármester megússza az elmúlt évek legnagyobb korrupciós botrányát – írja az Origo. A párt elnöke ugyanis kezdeményezte a korrupciógyanúba keveredett  kispesti képviselő pártból való kizárását.

– Lejárt a határidő – üzente Tóth Bertalan pártelnök Lacknernek, hozzátéve, hogy miután a kispesti önkormányzati képviselő nem nyilatkozott mandátuma sorsáról, ezért az MSZP etikai bizottságánál kezdeményezte  Lackner pártból való kizárását.


Mint ismert a Hír Tv birtokába jutott egy videófelvétel, ahol Lackner drogozás közben arról mesél, hogyan lopják szét a kerületet az ellenzékiek.

– Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, hogyha te évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. Az is igaz, hogy az, aki jól csinálja, az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, meg olyan eladások vannak, ahonnan a külső vállalkozóktól jön vissza – fogalmaz Lackner.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Életekkel játszanak a fals segélykérők

    Életekkel játszanak a fals segélykérők

    A 112-es segélyhívó számra 2014 óta 26 millió hívás érkezett, amelyek 63 százaléka fals volt – közölte a rendőrség a honlapján. A segélyhívást nem igénylő esetekre a rendőrség tájékoztatást indított, igyekeznek felhívni a figyelmet arra, hogy csak a legszükségesebb esetben forduljanak a segélykérőhöz.

  • Minden idős kap nyugdíjprémiumot

    Minden idős kap nyugdíjprémiumot

    Minden nyugdíjas és nyugdíjszerű ellátásban részesülő kap nyugdíjprémiumot, amelyet a novemberi ellátással együtt fizetnek ki – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára Novák Katalin.