EUR: 362,93 Ft
CHF: 343,69 Ft
2020. április 06., hétfő
Vilmos, Bíborka

Belföld

Még egy pofon Karácsonynak, nem nyomoz a rendőrség

A rendőrség nem nyomoz Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt patkánytender miatti feljelentése ügyében – írja a Ripost.

Hiába próbálkozott a zuglói polgármester, az alkalmatlan főpolgármester-jelölt Karácsony Gergely, nem tudott a patkányok „segítségével” botrányt kavarni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ugyanis az MTI megkeresésére azt írta: a nyomozást a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján szüntette meg.


E szerint az eljárás megszüntetésének oka: „a cselekmény nem bűncselekmény”. Azaz bűncselekmény hiányában utasították el a nyomozást.

Karácsony Gergely júniusban tett feljelentést a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében. Azt hangoztatta, hogy a közbeszerzési eljárásban nem az a cég kapta a megbízást, amelyik megfelelő lett volna a munka elvégzésére.

Ami igazán abszurd, hogy Karácsony Gergely az ellen a döntés ellen próbált fellépni, amit maga is megszavazott. Lehet, hogy ezt „elfelejtette”?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Mága Zoltán is otthon maradásra kér mindenkit

  Mága Zoltán is otthon maradásra kér mindenkit

  Mága Zoltán Liszt Ferenc-díjas hegedűművész arra kér mindenkit, hogy aki teheti, maradjon otthon, valamint arra buzdítja a munkaadókat, hogy kövessék példáját, tegyenek meg mindent kollégáikért.

 • Támogatja az ÁSZ a kórházparancsnokokat

  Támogatja az ÁSZ a kórházparancsnokokat

  A veszélyhelyzet időszakában kiemelten fontos a kórházak szabályos, átlátható és hatékony működése, ezért az Állami Számvevőszék (ÁSZ) ellenőrzési tapasztalatai összegzésével, illetve konzultációs lehetőséggel támogatja a kórházak segítésére kinevezett kórházparancsnokokat.

 • Tűz volt a paksi atomerőműben

  Tűz volt a paksi atomerőműben

  Kisebb tűz ütött ki szombat délelőtt a paksi atomerőmű 4-es blokkjának turbinagépházában – közölte honlapján az Országos Atomenergia Hivatal (OAH).