EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Még egy pofon Karácsonynak, nem nyomoz a rendőrség

A rendőrség nem nyomoz Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt patkánytender miatti feljelentése ügyében – írja a Ripost.

Hiába próbálkozott a zuglói polgármester, az alkalmatlan főpolgármester-jelölt Karácsony Gergely, nem tudott a patkányok „segítségével” botrányt kavarni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság ugyanis az MTI megkeresésére azt írta: a nyomozást a büntetőeljárásról szóló 2017. évi XC. törvény 398.§ (1) bekezdés a) pontja alapján szüntette meg.


E szerint az eljárás megszüntetésének oka: „a cselekmény nem bűncselekmény”. Azaz bűncselekmény hiányában utasították el a nyomozást.

Karácsony Gergely júniusban tett feljelentést a patkánymentesítési közbeszerzés ügyében. Azt hangoztatta, hogy a közbeszerzési eljárásban nem az a cég kapta a megbízást, amelyik megfelelő lett volna a munka elvégzésére.

Ami igazán abszurd, hogy Karácsony Gergely az ellen a döntés ellen próbált fellépni, amit maga is megszavazott. Lehet, hogy ezt „elfelejtette”?

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.