2019. október 17., csütörtök
Hedvig

Belföld

Megint hazudott az Index, be kellett ismerniük

Újra hazugságon bukott le az egyik ellenzéki, balliberális álhírgyár, az Index, így helyreigazítási kérelmet voltak kénytelenek közölni – írja az Origo.

Azt hazudták, hogy az Onkológiai Intézetben csak kéthetente vannak kemoterápiás kezelések, így azon a napon, amikor kiderült, hogy nincsenek is sorok, valójában nem volt kezelés. Most el kell ismerniük, hogy ez az első olvasásra is nevetségesen abszurd állítás hazugság volt.


A helyreigazítás igazolja, hogy a leírt hazugsággal szemben a valóság az, hogy az Országos Onkológiai Intézetben minden munkanap történik kemoterápiás kezelés, sok esetben munkaszüneti napokon is, és a főigazgató ellenőrzésének időpontjában is történt kemoterápiás kezelés.

A balliberális hírportál tehát ismét lebukott, ráadásul beteg emberek kezelésével kapcsolatban próbálta meg hergelni az olvasókat, ami még súlyosabbá teszi a hazugságot.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

  Orbán Viktor: Az önkormányzati választásokat a Fidesz nyerte

  A miniszterelnök ugyanolyan bátor és magabiztos kormányzást szeretne látni, mint az előző kilenc évben. Orbán Viktor a Hír TV-nek szerdán Balatonalmádiban, a kihelyezett Fidesz-frakcióülés helyszínén adott nyilatkozatában azt is elmondta, hogy változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, amelyeket az elmúlt időszakban Tarlós István leköszönő főpolgármesterrel kötött.

 • Nyusziugrás

  Nyusziugrás

  Ismét magyar a világ legjobb fotósai között – átadták a CEWE Photo Award díjat, ahol a természet kategória legjobbja, Daróczi Csaba lett, “Nyusziugrás” című fotójával.

 • A nap képe: Maci őrmester

  A nap képe: Maci őrmester

  Újabb nagyon menő fotóval jelentkezett a rendőrség Instagram oldalán. Nem ez az első alkalom, hogy a magyar zsaruk elkápráztatják az internet népét közösségi oldalukra feltöltött vicces, aranyos képekkel.