EUR: 334,29 Ft
CHF: 307,11 Ft
2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Megrázó! Éveken át küzdött a démonaival Csuja Imre fia

Csütörtök délután érkezett a tragikus hír, hogy elhunyt a színész kisebbik fia. Azóta kiderült a 29 éves Bence holttestére egy kutyáját sétáltató nő talált rá.

Mindenki, aki ismerte, szerette Csuja Imre kisebbik fiát, Bencét, a fiatal férfi mégis eldobta magától az életet. A 29 éves fiú éveken át küzdött a démonaival, jóllehet, látszólag minden adott volt az életében – írja a Ripost.


A portálnak mesélt Bencéről a tragikusan elhunyt fiú egyik volt iskolatársa.

„Jóképű volt, a lányok kedvence, mégsem szállt a fejébe a dicsőség, mindenkihez volt egy kedves szava. Amolyan szomorú bohóc volt: sokat nevetett és viccelődött, mégis látszott, hogy belül küzd a démonaival, talán jobban, mint egy átlagos kamasz. Ez nem is meglepő, hiszen kicsi volt még, amikor borzalmas tragédiát kellett átélnie: bátyja, Gergő, akire felnézett, és akivel imádták egymást, önkezével vetett véget az életének. A család addigi élete egyik napról a másikra megváltozott, az elviselhetetlen fájdalmat fiatalon kellett átélnie és a szerető családi légkör ellenére örökre nyomot hagyott benne” – mondta Bence volt iskolatársa


Erre utalt egy korábbi eset is: a Ripost megtudta, hogy Bence gimnazista korában egy időre kimaradt az iskolából, mert idegösszeomlása volt. Végül visszatért a szerető közegbe, és nagy terveket kezdett szövögetni, úgy tűnt, újult erőre kap. Zenésznek készült, ám végül nem találta meg a számításait, ezért felnőttként egy ideig hangszerkészítéssel foglalkozott.

A tragédia után a család egy közleményt adott ki, amiben közölték, hogy teljes hírzárlatot tartanak és a média megértését kérik.

Nem ez az első ilyen tragédia a színész családjában. A művész első gyermekét korábban hasonlóan tragikus körülmények között vesztette el.

VAN SEGÍTSÉG!
Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.suicidprevencio.hu oldalt!

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.