EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,82 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb IX.kerület

Mesevárossá vált a Kerekerdő park

Egész napos gyerekprogramokkal, színházi előadásokkal és koncertekkel várták a gyerekeket és szüleiket a Kerekerdő parkban.

A Kerekerdő parkot a Vendel, a Márton, a Tűzoltó és a Lenhossék utca fogja közre. Bár már régóta megvan, 2016  nyarán „új funkciót kapott”, hiszen a művelődési központ vezetői úgy gondolták, gyermekprogramokat visznek ki a szabadba. Az ötlet sikeresnek bizonyult, ezért úgy döntöttek, minden évben itt rendezik meg a mese- és játéknapot. A magyar népmese napjához kapcsolódó rendezvényt immár tizenegyedik alkalommal tartották meg.


Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • A szépkorúakat köszöntötték

  A szépkorúakat köszöntötték

  Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Ez a nap is emlékeztet, hogy figyeljünk az idősek problémáira, segítsük őket a mindennapokban, és köszönetet mondjunk mindazért, mit tőlük kapunk.