EUR: 334,07 Ft
CHF: 304,50 Ft
2019. november 12., kedd
Jónás, Renátó

Program

Musicalként éled újra az Apáca Show

Fantasztikus dalok, megható és humoros jelenetek, grandiózus díszletek és sztárparádé! Erre számíthatnak azok, akik október 16-án és 17-én kilátogatnak a Papp László Budapest Sportarénába, és a zenés darabként újragondolt Apáca Show-t megtekintik.

A zenés darabot a 90-es évek ikonikus filmvígjátéka ihlette, amelyet először a Broadwayn a film főszereplője Whoopi Goldberg mutatott be. A darabot eddig 18 országban állították színpadra, és több mint 6 millió néző látta. A musical zenéjét a 8 Oscar-díjas zeneszerző Alan Menken jegyzi, aki többek között a Szépség és a szörnyeteg, az Aladdin, a Kis hableány és a Notre-Dame-i toronyőr alkotója.


A diszkó- és souldallamokkal fűszerezett musicalsiker előadásain a nézőközönség a Budapesti Operettszínház legnagyobb sztárjait is láthatja, a Szente Vajk rendezésében színpadra álmodott darab minden korosztály számára felejthetetlen élményt nyújthat.

Az előadások október 16-án 19.30-tól és október 17-én ugyan ebben az időpontban tekinthetők meg a Papp László Budapest Sportarénában.

fotó: YouTube

Kapcsolódó Cikkek