EUR: 332,13 Ft
CHF: 301,82 Ft
2019. október 16., szerda
Gál

Egyéb III.kerület

Nyeregben Óbuda

Miközben az ország eddigi legnagyobb és leghosszabb gurulóeszköz-felvonulását tartották a Hősök terétől a Margitszigetig, Óbudán már hagyománya van a kerékpárral való munkába járásnak, amelyet az önkormányzat minden hónap utolsó péntekén ingyenes bringás reggelivel is támogat.

Bús Balázs polgármester maga is nyeregbe száll, és a hivatal dolgozóit különféle kedvezményekkel, plusz juttatásokkal ösztönzi a környezetet nem szennyező és egészséges, kerékpárral való közlekedésre.

Bús Balázs polgármester is nyeregbe száll a környezettudatos, sportos munkába járásért (Fotó: Keresztesi Balázs)

A városi közlekedés kerékpárral gyorsabb, mint autóval (Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át

  Újabb játszóteret adtak át Pécsett, ahol az egészséges és a fogyatékkal élő gyerekek együtt is tudnak játszani. A Béke parkban kialakított többállomásos, hintával, körfogóval, mászókákkal és csúszdával ellátott játszótér létesítését a Szerencsejáték Zrt.

 • Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegtek

  Nyíregyházán, az evangélikus templomban emlékeztek az aradi vértanúk kivégzésének 170. évfordulóján. Több száz középiskolás diák, állami és egyházi vezetők, civil emberek gyűltek össze, hogy tisztelegjenek a kegyetlen ősz áldozatai előtt.

 • Mi lesz a kultúrával?

  Mi lesz a kultúrával?

  Botka László ebben az időpontban és helyszínen fogja megtartani kampányzáró rendezvényét, ezért marad el a Chili Weekend.

 • Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Csökken a zaj, életbe lép a büntetés

  Október elsejétől érvényesíti díjszabályzatában az éjjeli repülési műveletek visszaszorítását célzó díjtételt a fővárosi repülőtér üzemeltetője.