EUR: 331,46 Ft
CHF: 301,22 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Belföld

Orbán: Hajrá, Miskolc!

Ha a miskolciak fejlesztéseket, beruházásokat akarnak, ha meg akarják valósítani a már kidolgozott terveket, akkor működjünk együtt, és Miskolc próbáljon a nyerő oldalon maradni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a borsodi megyeszékhelyen, a helyi televízió Miskolci Napló című műsorában.

A kormányfő Alakszai Zoltánnal, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjével találkozott Miskolcon. – Ha olyan polgármester lesz, akivel együtt tudok működni, akkor biztosan megcsináljuk azokat a beruházásokat, amelyek a várost nemcsak biztonságossá teszik, hanem széppé is – mondta Orbán, hozzátéve, fontos, hogy alkalmas jelölteket találjanak a városi testületekbe, és alkalmas polgármestert válasszanak.


A miniszterelnök közösségi oldalán egy közös fotót is megosztott a kormánypárti polgármesterjelölttel. „Hajrá, Miskolc! Hajrá, Alakszai Zoltán!” – írta a képhez.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Elfogták az autóst leszúró afgán férfit

  Egy 33 éves afgán férfi késsel megsebesített egy gondozót hétfőn délután Ausztriában, a Wullowitz településen lévő menekültszálláson, majd agyonszúrt egy autóst, akinek járművét elvéve szökésnek eredt – közölte Felső-Ausztria rendőrsége.

 • Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  Orbán Viktor: Magyarország legerősebb pártja a Fidesz

  A mai önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy továbbra is a Fidesz-KDNP a legerősebb pártszövetség Magyarországon – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke vasárnap esti a kormánypárt eredményváróján.

 • Kormánypárti sikerek Budapesten

  Kormánypárti sikerek Budapesten

  A nyolcadik önkormányzati választáson a 23 fővárosi kerület közül tizennégyben ellenzéki, hétben kormánypárti  kettőben pedig a kormánypártok által támogatott független polgármesterjelölt nyert.