2019. november 14., csütörtök
Aliz

Extra

Összeköltözést tervez Cinthya Dictator és Molnár Tomi

Nehéz éveket tudhat maga mögött Cinthya Dictator. Sokáig volt se veled se nélküled kapcsolatban Varga Viktorral, tavaly nyáron pedig a pszichiátriát is megjárta. A fiatal fotós élete most azonban sínen van, új szerelmével, Molnár Tomival pedig már az összeköltözést tervezik.

Másfél évtizede ismerik egymást, mégis csak néhány hónappal ezelőtt került közel egymáshoz Cinthya Dictator és az Anti Fitness Club egykori énekese, Molnár Tamás. A fotós előző párkapcsolata meglehetősen viharos volt Varga Viktorral, így most örül, hogy egy békésebb, nyugodtabb időszak vette kezdetét.


Fotó: Cser Dániel

–Tizenöt évvel ezelőtt egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg, de már akkor sem voltunk egymás számára idegenek, hisz mindketten Újpesten nőttünk fel, vannak közös gyökereink, ha lehet így mondani – kezdte a Lokálnak Molnár Tomi. –Tíz éve egy videoklipemben is szerepelt, már akkor is láttam benne valamit. Sokáig csak haverok voltunk, de tavaly év végén egy munka kapcsán találkoztunk, és utána elhívtam randizni – mesélte a Jetlag frontembere, akitől Cinthya vette át a szót.

–Nem adtam magam könnyen, bevallom, hogy Tomi eleinte nem volt a szívem csücske, de aztán kellemeset csalódtam benne. Ő egy igazi “játszótárs”, gyakran megnevettet, felszabadult vagyok mellette. Felnézek rá, és az elmúlt hónapokban a legfőbb szövetségesem is lett – mondta a 29 éves fotóművész, aki noha közel lakik szerelméhez, az összeköltözés is tervbe van véve.


–Igaz most is csak 800 méter választ el minket egymástól, mégis jó lenne együtt élni – tették hozzá a szerelmesek.

A pszichiátriát is megjárta
Cinthy tavaly nyáron nagyon megijesztette rajongóit, amikor a pszichiátriáról jelentkezett be. A fotós ezzel nyíltan vállalta mentális problémáit, aminek mára szerencsére búcsút intett.

–Amikor megismertem Tomit, akkor már egy kiegyensúlyozott ember voltam, most pedig már boldog is vagyok, utoljára gyerekként éreztem hasonlót. Magam mögött hagytam a gondokat, és Tomi is segít a mindennapokban, hogy kiegyensúlyozott legyek – mondta a fotóművész.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Fölszállott a páva – Ők küzdenek a továbbjutásért

  Holnap este folytatódik a második elődöntővel Fölszállott a páva gyermekévadának élő műsora a Duna Televízión. Magyarország egyetlen néptáncos és népzenei tehetségkutatójában most is négy kategóriában mutatja meg tudását az újabb tizenkét produkció, akik közül a decemberi középdöntőkbe zsűri  juttatja tovább a legjobb hat produkciót.

 • Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Szulák: Kicsi a gyerekem, fel kell nevelnem

  Nehéz éveket tudhat maga mögött Szulák Andrea. 2015-ben szakított kislánya édesapjával, Gáborral, s mindeközben a változó kor okozta nehézségekkel is meg kellett küzdenie – a színésznő a Családvarázsban mesélt az érzéseiről.

 • Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Németh Lajos: Személyes kudarcként élem meg, ha téves az előrejelzésem

  Bár Németh Lajos három éve nyugdíjba vonult, napjai így is mozgalmasan telnek. Aktívan sportol, sok időt tölt az unokáival, és a meteorológiával sem hagyott fel. A 69 éves időjóst a Lokál egy őszi napsütéses reggelen kísérte el a Margit-szigetre, ahol a lenyűgöző budapesti panorámát csodálva Lajos őszintén mesélt gyermekkoráról, karrierjéről, családjáról és a fővároshoz fűződő kedves emlékeiről.