2020. április 01., szerda
Hugó

Belföld

Politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben

Olyan vádpontokban találták bűnösnek Trócsányi László uniós biztosjelöltet és a román jelöltet is, amelyek a saját országukban jogszerűnek számítanak, ebből is látszik, hogy politikai boszorkányper zajlott Brüsszelben – mondta Szabó Dávid József külpolitikai elemző kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A szakértő emlékeztetett: Trócsányi László egykori igazságügyi miniszter már korábban felfüggesztette ügyvédi tevékenységét, sőt nemrégiben el is adta részesedését a saját nevével fémjelzett ügyvédi irodából.


“Attól, hogy egy ügyvédi irodán rajta van az egykori alapító partner neve, az nem azt jelenti, hogy bármilyen anyagi haszna származik belőle” – mondta.

Szabó Dávid József szerint a döntéssel kirajzolódik a bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző erők közötti európai határ, és elkezdődött egy hadjárat az illegális migrációt nem támogatók ellen. Ez két fronton zajlik: a kötelező kvóta ismételt felvetése az egyik, a másik pedig a jogállamisági kérdések emlegetése – jelentette ki.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Itt kérhetünk segítséget a járvány idején

    Itt kérhetünk segítséget a járvány idején

    A Lokál összegyűjtötte, hogy a 23 budapesti kerületben hol kérhetünk segítséget. Fontos ugyanakkor, hogy összefogjunk, így aki teheti, maga is segítse a környezetében élő idős hozzátartozóit, ismerőseit vagy akár a szomszédját, például azzal, hogy bevásárol.

  • Mától változik a BKK-járatok menetrendje

    Mától változik a BKK-járatok menetrendje

    Április-1-én szerdán, új érvényes menetrendet léptet életebe a Budapesti Közlekedési Központ(BKK), mivel a járvány elleni intézkedések hatására 80-90 százalékkal visszaesett az utasforgalom. Alapvetően a szombati menetrend lesz érvényben, azonban csúcsidőben és a nagyobb forgalmat lebonyolító vonalakon, a forgalomhoz mérten sűrű járatindulásra lehet számítani.