2020. április 07., kedd
Herman

Belföld

Porga: Veszprém békés, nyugodt, dinamikusan fejlődő közösség

Veszprém békés, nyugodt, dinamikusan fejlődő közösség – fogalmazott Porga Gyula (Fidesz-KDNP), a város polgármestere, a kormánypártok helyi polgármesterjelöltje keddi veszprémi sajtótájékoztatóján.

Porga Gyula elmondta: az elmúlt egy hónapban intenzív kampányt folytattak, minden városrészt bejártak és lakossági fórumokat is szerveztek. A kampány során végig arra törekedtek, hogy minél több alkalmuk legyen beszélni a veszprémiekkel a város mindennapjairól és jövőjéről. Kiemelte: a találkozások abban erősítették meg, hogy a város jó úton jár, és nagy támogatást kapott a kormánypártok helyi jelöltjeinek programja Veszprémben.


Céljaik közül Porga Gyula kiemelte, hogy 2023-ban, amikor Veszprém lesz Európa kulturális fővárosa, olyan minőségű programot mutathassanak be Magyarországnak és Európának, amire az egész ország büszke lehet. Úgy szeretnénk dolgozni, hogy az utána következő években is Európa kulturális fővárosai közé tartozzon Veszprém, ehhez pedig együttműködésre és közös gondolkodásra van szükség – mondta.

Porga Gyula arról is beszélt: kilenc éve dolgozik már polgármesterként, előtte négyet alpolgármesterként töltött, és képviselőjelöltjeik közt is többen kilenc, illetve tizenhárom éve tagjai a városi önkormányzatnak. Tizenkét képviselőjelöltjük közül négy harmincöt éven aluli, négy nő, és van olyan jelöltjük is, aki már nyugdíjas – tette hozzá.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország jól tartja magát

  Magyarország jól tartja magát

  Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn, napirend előtt szólalt fel az Országgyűlésben, ahol a koronavírus-járvány elleni védekezésképpen meghozott intézkedések és az összefogás fontosságáról beszélt.

 • 78 százalék elégedett a kormánnyal

  78 százalék elégedett a kormánnyal

  Bő három héttel a veszélyhelyzet kihirdetése után is töretlen a magyar kormány koronavírus elleni intézkedéseivel való elégedettség – derül ki a Nézőpont Intézet szombaton véget ért heti kutatásából.

 • Operatív törzs: Tartsák be a budapestiek a szabályokat!

  Operatív törzs: Tartsák be a budapestiek a szabályokat!

  Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait a járvány lassítása érdekében. Müller Cecília országos tiszti főorvos felhívta a figyelmet arra, hogy az összes megbetegedés – 744 fertőzött és 38 elhunyt – kétharmada a fővárosban és Pest megyében fordul elő.